Mine tjenester

Healing og Husrens

Jeg tilbyr også fjernhealing hvis du bor langt unna. Avstand spiller ingen rolle, healingenergien er like sterk.
Vi blir enige om et tidspunkt på forhånd og klienten legger seg ned i en behagelig stilling.
Fjernhealingen kan føles meget behagelig!

Spirituell Healing

Healing skjer ved en åndelig kontakt mellom meg som healer, klienten og den naturlige åndeverden. Healing er å utveksle åndelig energi. Åndeverden er positiv, intelligent og ønsker å gi healing til de som mottar det. Stress og mas i hverdagen kan gi både psykiske og fysiske plager, og ubalanser i kroppen. Healing setter i gang prosesser i kroppen din, og bidrar til å stimulere kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. Healing kan hjelpe mot en rekke helseplager. Den kan også stimulere til mer positiv energi i kroppen når en føler seg trett og sliten.

Transe Healing

Transehealing en dypere form for healing. Jeg går inn i en lett transe og setter meg selv til side, slik at jeg blir en mer åpen kanal hvor energien kan flyte helt fritt. Du ligger på en behandlingsbenk, med et teppe over. Opplevelsene vi har på benken kan være forskjellige. Noen blir veldig rolige, andre sovner, og enkelte kan kjenne behagelig energiflyt. På benken har en klærne på, og en velger selv om en vil ha healing med eller uten teppe. Alle har gitt tilbakemeldinger på at de føler bare velbehag under healingen. Og blir avslappet når det er over. Transe healing er en meget sterk form for healing.

Husrens / Konsultasjon

Noen føler det skjer merkelige og uforklarlige ting i hjemmet. Mange føler det som ubehagelig, som om en rett og slett ikke er alene.Det kan være at gamle energier henger igjen fra tidligere hendelser eller at det er avtrykk av kjente eller ukjente energier.
Mange kan fortelle de sliter med hodepine, andre sier de er slitne og har lite energi. Både barn og voksne, også dyr kan sense nærvær en ikke kan se med det blotte øyet.
Elektriske gjenstander lever sitt eget liv og slår seg på uten grunn. Lyspærer må stadig byttes. Kalde og kjølige steder i huset. Energier kan være i hus og leiligheter, både gamle og nybygde.

Se på det som en storrengjøring!

Klarsynt/intuitiv veiledning

Flere og flere benytter seg av klarsynte medium når en står fast i livet og når avgjørelser skal tas. Åndeverden gir oss kjærlige dytt fremover og kommer med gode råd. Siden du selv har din frie vilje, kommer rådene som inspirasjon og veiledning. Budskapene kommer som bilder, syn, symboler og beskjeder. Klarsyn kan hjelpe deg med å få svar, så du selv kan styre ditt eget liv. Snu negative tanker til positive og styrke potensialene dine. Klarsynthet betyr å se det som er skjult for det blotte øyet, og tolke symbolene som kommer riktig. Farger, symboler, en kan også bli vist små filmsnutter. Noen ser tidligere hendelser like godt som nåtid og fremtid. Jeg kan hjelpe og inspirere deg til riktige valg. Svarene har vi som oftest i oss allerede, men vi kan problemer med å se tegnene vi blir gitt, lese symbolene og høre hva som blir sagt oss.

Jeg spår ikke, jeg formidler råd og gir veiledning. Det er opp til klienten selv å ta avgjørelsene. Siden vi alle har personlig ansvar for våre liv er det kun vi selv som kan gjøre endringene. Klienten har selv ansvaret for handlinger som blir gjort.