Mine tjenester

Healing og veiledning

Jeg tilbyr også fjernhealing hvis du bor langt unna. Avstand spiller ingen rolle, healingenergien er like sterk.
Vi blir enige om et tidspunkt på forhånd og klienten legger seg ned i en behagelig stilling.

Spirituell Healing

(Anbefalinger angående healing og helse er ulovlig ifølge norsk lov.)

Healing skjer ved en åndelig kontakt mellom meg som healer, klienten og den naturlige åndeverden. Healing er å utveksle åndelig energi. Åndeverden er positiv, intelligent og ønsker å gi healing til de som mottar det. Stress og mas i hverdagen kan gi både psykiske og fysiske plager, og ubalanser i kroppen.

Transe Healing

(Anbefalinger angående healing og helse er ulovlig ifølge norsk lov.)

Transehealing en dypere form for healing. Jeg går inn i en lett transe og setter meg selv til side, slik at jeg blir en mer åpen kanal hvor energien kan flyte helt fritt.

Ørelysbehandlig

Ørelysbehandling eller otopati som det også kalles, er en gammel folkemedisinsk tradisjon som har eksistert i flere tusen år. Ørelys er et rent naturprodukt.

Klarsynt/intuitiv veiledning

Flere og flere benytter seg av klarsynte medium når en står fast i livet og når avgjørelser skal tas. Åndeverden gir oss kjærlige dytt fremover og kommer med gode råd. Siden du selv har din frie vilje, kommer rådene som inspirasjon og veiledning. Budskapene kommer som bilder, syn, symboler og beskjeder. Klarsyn kan hjelpe deg med å få svar, så du selv kan styre ditt eget liv. Snu negative tanker til positive og styrke potensialene dine. Klarsynthet betyr å se det som er skjult for det blotte øyet, og tolke symbolene som kommer riktig. Farger, symboler, en kan også bli vist små filmsnutter. Noen ser tidligere hendelser like godt som nåtid og fremtid. Jeg kan hjelpe og inspirere deg til riktige valg. Svarene har vi som oftest i oss allerede, men vi kan problemer med å se tegnene vi blir gitt, lese symbolene og høre hva som blir sagt oss.

Jeg spår ikke, jeg formidler råd og gir veiledning. Det er opp til klienten selv å ta avgjørelsene. Siden vi alle har personlig ansvar for våre liv er det kun vi selv som kan gjøre endringene. Klienten har selv ansvaret for handlinger som blir gjort.

Tilbakemeldinger

(Anbefalinger angående healing og helse er ulovlig ifølge norsk lov.)

Lene er en fantastisk terapeut som har en helt klar evne til å sone seg inn på deg.

Hun er ofte «spot on» i sine observasjoner under en reading og med en energi som oser av positivitet og klokskap, velger jeg alltid å komme tilbake.

Kvinne / Oslo

Har hatt flere healing og veiledningstimer hos Lene. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet hennes og jeg har alltid følt meg veldig trygg og godt ivaretatt. Har gjort flere positive endringer i livet mitt som et direkte følge av hennes klarsynte veiledning. Kan med hånden på hjerte trygt anbefale henne.

Dame 39 år.

Nå har jeg hatt 2 timer hos Lene….Første gang visste jeg ikke helt hva jeg gikk til, men til 2.time gledet jeg meg bare og så frem til det.

Det er deilig å sette seg i stolen i behandlingsrommet, og få et pusterom i hverdagen, suge inn den behagelige, rolige atmosfæren , og føle at personen som sitter overfor deg bare vil deg vel, og bryr seg om. Og jeg føler at jeg har fått gode råd på veien. Ser frem til neste time..

Det er en god følelse….

Kristian sa her før helgen  at mannen som hadde vært på rommet hans hadde blitt helt borte, og det var så deilig & rolig oppe nå!! Og han tar med seg stenen i lomma hver dag!

Tormod føler seg mye mere uthvilt om morgenen og det er jo også helt fantastisk. Han føler også at det er mye lettere å slappe av inne, og han har heller ikke merket noe mere til denne mannen. Jeg merket jo ikke så mye men føler at det har blitt bedre luft her inne…. Så dette har blitt så bra!

Vil igjen si TUSEN TAKK for hjelpen J

Jeg er veldig fornøyd med alle de forskjellige behandlingene jeg har fått hos Lene!

Det er en rolig og god atmosfære hos henne, og hun er en person en fort blir trygg på – lett å slappe av.

Lene er kjempedyktig i sitt arbeid – utrolig treffsikker, ærlig, redelig og seriøs.

Jeg har hatt og har gleden av å få healing, husrens, ørelys behandling og reading/veiledning hos henne.

Ingen uro i huset etter husrensen, har blitt en rolig atmosfære hjemme hos oss.
Readingen/veiledningen stemte 100 %.
Østlandet

Lene er en komfortabel dame som er meget dyktig og profesjonell i sitt arbeid.

Selv har jeg fått reading/veiledning, healing og ørelys behandling av henne.

Gjennom readingen/veiledningen har hun truffet riktig på alle punkter, og hun har veiledet meg i riktige retninger.

Lene er en person som ser enkeltmennesket.

Kvinne 29 år